MUŞ / MERKEZ - Yaygın Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Biyoloji dersimizin etkinlik bölümünde kalıtım konusunda yer alan kan grubu tahlili etkinliği okulumuz öğretmeni Hilal TATAR tarafından öğrencilerle birlikte gerçekleştirilmiştir.

Tek tek bütün okulun(Ana sınıfı dahil) kan grubu etkinlik çerçevesinde belirlenmiştir. Emeği geçen ve etkinliğin bütün aşamalarında önderlik eden okulumuz öğretmeni Hlal TATAR'a YAYGIN ÇPAL Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale zaferi ve İstiklal Marşının kabulü ve Şehitlerimizi anma programında yaptığı çalışmalar ve okudukları şiirleriyle bizleri o günlere götürüp duygulandıran öğrenci ve öğretmenlerimize Teşekkür ederiz.

Mrt

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Okulumuz öğrencilerine mesleklerle ilgili bilgilendirme yapmak için davet ettiğimiz ve davetimize icabet eden,

Öğrencilerimize meslekleriyle ilgili bilgi ve deneyimlerini aktaran komutanlarımıza Yaygın ÇPAL ailesi olarak  teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizn ufkunu açan ve kendilerine hayat yolunda yön çizebilmelerini sağlayacak bilgi paylaşımları ile çok eğitici bir seminer olmuştur.

Semineri yapmak için emek sarf edip organizaston yapan okulumuz öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda Futbol turnuvası düzenlendi.

Final müsabakasında 11/çocuk gelişimi sınıfını 6-3 lük skorla mağlup eden 12/ Bilişim sınıfı şampiyon oldu .

Turnuvaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz.

Haz

Okulumuzda düzenlediğimiz  masa  tenisi turnuvasına yoğun ilgi gösterildi.

Okulumuzun yapacağı aktiviteleri Yaygın ÇPAL ailesi olarak mutluluk içinde desteklemeye devam edeceğiz.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları kapsamında yapılan Futsal branşında okulumuz, genç erkekler kategorisinde temsil edilmiştir.

Bu çalışmada emeği geçen herkese Yaygın ÇPAL olarak teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimize kitap okuma sevgisi kazandırmak ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla okulumuzda kitap okuma yarışması düzenliyoruz. Bu kapsamda yarışmaya katılan 20 öğrencimize belirlenen 5 kitabın dağıtımı yapıldı. Dönem içinde her kitabın öğretmenlerimiz eşliğinde kapsamlı tahlili yapılacak. İkinci dönem başında uygulanacak yazılı ve sözlü sınavların ardından dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verilecek.